Haak Zonwering Markiezen ,screens

Knikarm- en terrasschermen

Voor ieder budget een knikarmscherm!

Heeft u een groot terras, tuin of balkon? Wij kunnen u binnen uw budget een passend knikarmscherm leveren. Wij werken namelijk met een gevarieerde huisselectie en merken zoals, Sunmaster, Suncircle, Lumenguard, Stobag Erhardt, Weinor en Leiner  . De ontwikkelingen op het gebied van knikarmschermen zijn nog steeds in volle gang en wordt door ons op de voet gevolgd! Komt u gerust eens langs in onze showroomom te kijken naar de diverse soorten knikarmschermen. Wat denkt u van een scherm met afstandsbediening, LED- of halogeen verlichting, ingebouwde terrasverwarmers, zon-, regen- en windautomaat. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Knikarmscherm als verlengstuk van uw woonkamer

Vooral de luxueuze knikarmschermen worden steeds vaker bij ons besteld door kwaliteitsbewuste klanten. Zij zijn op zoek naar een sfeervolle terrasoverkapping die in de lente en zomer dienst kan doen als een verlengstuk van de woonkamer. Wij kunnen voor u in iedere maat een scherm leveren. Uiteraard kunt u óók bij deze schermen de kleur en het dessin van het doek en aluminium frame kiezen.

Opties bij de knikarm- en terrasschermen

  • Half gesloten of geheel gesloten kasten.
  • Schermen met speciale plafondmontage.
  • Breedtes van 1,5 tot 21 meter zonder doekonderbreking.
  • Telescoopschermen met een maximale uitval van 5 meter.
  • Uitdraaibare volants
  • Te bedienen met afstandsbediening of telefoon
  • Diverse variaties op standaardschermen. Kijkt u maar eens naar alle voorbeelden op deze pagina.
knikarmschermen
knikarmschermen
knikarmschermen
knikarmschermen
knikarmschermen
knikarmschermen

Haak denkt mee!

Gaat u bouwen of verbouwen? Betrek ons zo vroeg mogelijk bij uw bouwplannen

Bouw-, en verbouwtips van Haak

Gaat u bouwen of verbouwen? Betrek ons zo vroeg mogelijk bij uw bouwplannen. Hoe eerder wij kunnen aangeven of er aanpassingen gemaakt moeten worden om een knikarmscherm te monteren, hoe mooier wij uw knikarmscherm kunnen monteren! Dingen waar u bijvoorbeeld op moet letten tijdens het bouwen of verbouwen is of er wel een stroomvoorziening is voor uw toekomstige knikarmscherm.

Montagetips voor een knikarmscherm op uw uitbouw

Gaat u een uitbouw metselen? Zorg dan dat u boven het kozijn minimaal 18-25 centimeter ruimte vrijhoudt, zodat u het scherm van binnenuit niet kunt zien hangen. Laat de bovenste rij stenen voorzien van spouwankers. Heeft u een scherm van meer dan 6 meter breed besteld? Hou er dan rekening mee dat het scherm op meerdere beugels moet worden bevestigd. De beertjes aan de zijkanten mogen maximaal 3O centimeter breed zijn.

Indien u er zelf niet uitkomt tijdens het bouwen of verbouwen komen wij graag langs voor advies en/of tips!

lees meer

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype

De textiele pergola-zonwering Plaza Viva

lees verder...

Pergolino nu 7 meter breed leverbaar

Eenvoudig, slim en veelzijdig

lees verder...