Haak Zonwering Markiezen ,screens
Terrasoverkapping

Doek terrasoverkappingen

Weinor Plaza Viva doekoverkapping

Rechtlijnig en puur in zijn functie: de uitschuifbare textiele terrasoverkapping weinor Plaza Viva biedt met de solide staander-constructie betrouwbare zonwering op plaatsen met meer wind. tegen meerprijs met telescoopstaander, deze kunt u laten zaken zodat regen goed weg kan lopen naar 1zijde.

De solide constructie van de staanders maken de bevestiging aan veeleisende gevels en de beschaduwing van grote oppervlakten mogelijk. Daardoor is deze een echt alternatief voor het knikarmscherm.

Maximale maat: 600 x 500 (vanaf 401cm uitval meestal een doekrolondersteuning) regenklasse 2 bij hoek van 14 graden of 4 graden met een telescoopstaander

Download brochure

Stobag Pergolino: eenvoudig, slim en veelzijdig

Eén van de meeste succesvolle doek-terrasoverkappingen is de unieke Stobag Pergolino. Volgens ons een uniek, slim, eenvoudig en veelzijdig product. De Stobag Pergolino is een terrasoverkapping die op twee liggers is gebaseerd. Over de twee liggers schuift het doek, dat bescherming biedt tegen zowel de zon als een fikse Hollandse regenbui. Omdat de hellingshoek minimaal 15% is, loopt het water er na een regenbui vanaf en blijft er geen water achter op het doek.
Door een vergrendeling in de eindstand is het doek nog extra strak te trekken. meer Stobag Pergolino...

Vast of losstaand

De Stobag Pergolino kan op uw gevel óf vrijstaand worden bevestigd. De staanders kunnen worden verankerd in een grote plantenbak, als een in de grond verwerkte huls of als een vaste voet in de grond.

Flexibele terrasoverkapping

Omdat u het doek op verschillende momenten van het uitvallen kunt stoppen, creëert u nooit meer schaduw dan nodig. Prettig wanneer u niet in de zon wil zitten maar bezoek of familie wel. Voor de Stobag Pergolino is weinig materiaal nodig. Toch is de overkapping stevig en geschikt voor ons Hollandse klimaat. Kortom: u krijgt voor een goede prijs een terrasoverkapping van Zwitserse kwaliteit. De Stobag Pergolino is maximaal 6 meter breed, met een uitval van maximaal 7 meter.

Erhardt PMlight pergola zonwering

De PMlight heeft een compleet nieuw design en is voorzien van ZIP-technologie, waarbij het doek middels een rits in de zijgeleiding loopt. Ook bij volledige uitval zorgen de geleiders in combinatie met de rits geleiding voor een perfect passende afsluiting. Dit garandeert optimale windbestendigheid en een mooie uitstraling. Het ontwerp en de gebruikte materialen van deze zonwering zorgen voor veiligheid, stabiliteit en een perfect gespannen doek, ook bij sterke wind.

De PMlight is met zijn diverse varianten perfect als pergola zonwering, zowel voor de particuliere markt als voor de horeca.

Max. afmeting: (breedte x uitval) 500 x 450 cm

Pergolino
luxe terrasoverkapping
vergrendeling
Penthouse Raaks in Haarlem
3x pergolino
terrasoverkapping

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype

De textiele pergola-zonwering Plaza Viva

lees verder...

Pergolino nu 7 meter breed leverbaar

Eenvoudig, slim en veelzijdig

lees verder...