Haak Zonwering Markiezen ,screens

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is vanwege de variabele uitvalshoek ideaal als u warmte en fel zonlicht wilt weren, maar nog wel naar buiten wil kijken.

Een uitvalscherm is vanwege de variabele uitvalshoek ideaal als u warmte en fel zonlicht wilt weren, maar nog wel naar buiten wil kijken. Zeker bij ramen of deuren die u niet regelmatig hoeft te openen, of waar u niet onderdoor hoeft te lopen, is een uitvalscherm een goede oplossing. Als u op hoogte woont, kunnen wij stormvaste armen gebruiken, zodat het scherm bestand is tegen flinke windstoten. Als u veel last heeft van zijdelingse zoninval is een uitvalscherm minder geschikt. Kom gerust eens langs in onze showroom voor advies.Wij hebben uitval schermen van de merken Sunmaster, Suncircle, Stobag, Erhardt, Weinor en Leiner.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wij gebruiken voor al onze zonweringen hoogwaardige en duurzame materialen, zodat uw uitvalscherm jarenlang meegaat. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons op nummer één!

uitvalschermen
uitvalschermen
uitvalschermen

Uitvalscherm opties:

  • Cassettes en semi-cassettes.
  • Stormvaste armen, balkonarmen en glij-armen.
  • Tot maximaal 7,5 meter breed zonder doekonderbreking.
  • Diverse variaties op het standaardscherm.
  • Keuze uit diverse kleuren en dessins.

Kleur en uitstraling op maat

Wij kunnen het doek van uw uitvalscherm in iedere gewenste kleur en/of dessin leveren. Ook kunt u het aluminium frame van het scherm op kleur laten spuiten.

Passende kleuren

Bijna alle aluminium zonweringproducten zijn te spuiten in een kleur naar keuze. U kunt om allerlei redenen kiezen voor een andere kleur. Zo kunt u het frame in de kleur van uw gevel laten spuiten, zodat het scherm en uw woning in harmonie zijn. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een opvallende kleur te gebruiken om het scherm juist op te laten vallen. We laten u hieronder twee voorbeelden zien:

De kleuren leiden niet af
De kleuren leiden niet af
Beautybox Barneveld

Bouwen of verbouwen?

Gaat u bouwen of verbouwen? Betrek ons zo vroeg mogelijk bij uw bouwplannen. Hoe eerder wij kunnen aangeven of er aanpassingen gemaakt moeten worden om een uitvalscherm te monteren, hoe mooier wij uw uitvalscherm kunnen monteren! Dingen waar u bijvoorbeeld op kunt letten tijdens het bouwen of verbouwen is of er wel een stroomvoorziening is voor uw toekomstige uitvalscherm. Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat!

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype

De textiele pergola-zonwering Plaza Viva

lees verder...

Pergolino nu 7 meter breed leverbaar

Eenvoudig, slim en veelzijdig

lees verder...