Haak Zonwering Markiezen ,screens
Vaste terrasoverkapping is veelzijdig inzetbaar

Vaste overkapping voor terras of verandadak

Het kan zijn dat u een terras, tuin, veranda of een andere plek heeft waar u een vaste overkapping wilt laten plaatsen. Een vaste terrasoverkapping kan dienst doen als carport of rookruimte in uw horecagelegenheid. Wij leveren alle soorten en maten in een basic of een luxe uitvoering.

Basic terrasoverkapping

Het grootste voordeel van de basic terrasoverkapping is de prijs. Deze overkapping is bruikbaar in alle standaard situaties en plaatsen. Het systeem is voorzien van polycarbonaat platen van 16 millimeter dik en kan later nog worden aangevuld met een zonwering. De basic overkapping is leverbaar in een aantal RAL kleuren. 

Luxe terrasoverkapping

De luxe overkapping, type Terrado, kan 100% waterdicht tegen uw gevel worden gemonteerd en is voorzien van 8 millimeter dik veiligheidsglas. Vanwege het sterke materiaal kunnen wij met deze vaste overkapping een terras van 20 meter breed en een uitval van 5 meter! Een groot voordeel van de Terrado is de veelzijdigheid. Deze terrasoverkapping is in te zetten als rookplaats voor de horeca, als overdekte carport of om een gedeelte van uw tuin permanent te bedekken.

luxe terrasoverkapping
luxe terrasoverkapping
luxe terrasoverkapping

Doek terrasvoerkappingen

Pergolino

Stobag Pergolino: eenvoudig, slim en veelzijdig

Eén van de meeste succesvolle doek-terrasoverkappingen is de unieke Stobag Pergolino. Volgens ons een uniek, slim, eenvoudig en veelzijdig product. De Stobag Pergolino is een terrasoverkapping die op twee liggers is gebaseerd. Over de twee liggers schuift het doek, dat bescherming biedt tegen zowel de zon als een fikse Hollandse regenbui. Omdat de hellingshoek minimaal 15% is, loopt het water er na een regenbui vanaf en blijft er geen water achter op het doek.

Vast of losstaand

De Stobag Pergolino kan op uw gevel óf vrijstaand worden bevestigd. De staanders kunnen worden verankerd in een grote plantenbak, als een in de grond verwerkte huls of als een vaste voet in de grond.

Flexibele terrasoverkapping

Omdat u het doek op verschillende momenten van het uitvallen kunt vergrendelen, creëert u nooit meer schaduw dan nodig. Prettig wanneer u niet in de zon wil zitten maar bezoek of familie wel.

Veel voor weinig

Voor de Stobag Pergolino is weinig materiaal nodig. Toch is de overkapping stevig en geschikt voor ons Hollandse klimaat. Kortom: u krijgt voor een relatief lage prijs een goede terrasoverkapping. De Stobag Pergolino is maximaal 6 meter breed, met een uitval van maximaal 7 meter.

Permanente zonwering

Stobag Miranda

De Stobag Miranda terrasoverkapping is een combinatie van een pergola en een zonwering. Wij kunnen het dak van deze doek terrasoverkapping met een dun laagje glas dichtmaken, waardoor u een blijvend terras heeft. Zo kunt u 365 dagen per jaar genieten van ieder zonnestraaltje! Uiteraard maken we het dak en profiel van zulk hoogwaardig aluminium en ander materiaal, dat het deze terrasoverkapping  bestand is tegen regen, sneeuw en andere (barre) weersomstandigheden.

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype

De textiele pergola-zonwering Plaza Viva

lees verder...

Pergolino nu 7 meter breed leverbaar

Eenvoudig, slim en veelzijdig

lees verder...