Haak Zonwering Markiezen ,screens
NIEUW Pergolino nu 7 mtr breed leverbaar

Doek terrasoverkappingen

NIEUW Pergolino nu 7 meter breed leverbaar

Stobag Pergolino: eenvoudig, slim en veelzijdig

Eén van de meeste succesvolle doek-terrasoverkappingen is de unieke Stobag Pergolino. Volgens ons een uniek, slim, eenvoudig en veelzijdig product. De Stobag Pergolino is een terrasoverkapping die op twee liggers is gebaseerd. Over de twee liggers schuift het doek, dat bescherming biedt tegen zowel de zon als een fikse Hollandse regenbui. Omdat de hellingshoek minimaal 15% is, loopt het water er na een regenbui vanaf en blijft er geen water achter op het doek.
Door een vergrendeling in de eindstand is het doek nog extra strak te trekken. meer Stobag Pergolino...

Vast of losstaand

De Stobag Pergolino kan op uw gevel óf vrijstaand worden bevestigd. De staanders kunnen worden verankerd in een grote plantenbak, als een in de grond verwerkte huls of als een vaste voet in de grond.

Flexibele terrasoverkapping

Omdat u het doek op verschillende momenten van het uitvallen kunt stoppen, creëert u nooit meer schaduw dan nodig. Prettig wanneer u niet in de zon wil zitten maar bezoek of familie wel. Voor de Stobag Pergolino is weinig materiaal nodig. Toch is de overkapping stevig en geschikt voor ons Hollandse klimaat. Kortom: u krijgt voor een goede prijs een terrasoverkapping van Zwitserse kwaliteit. De Stobag Pergolino is maximaal 6 meter breed, met een uitval van maximaal 7 meter.

Terrasoverkapping van hout en aluminium

Pergolino

De flexibele terrasoverkapping, extreem waterdicht en windvast

Bij een terrasoverkapping denken veel mensen aan een constructie met een glazen dak of zelfs een complete serre. Toch wil bijna iedereen even flexibel zijn als met een zonnescherm. U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten. En dat is precies het voordeel van de terrasoverkapping van Buitentrend.

Pergolino
luxe terrasoverkapping
vergrendeling
Penthouse Raaks in Haarlem
3x pergolino
terrasoverkapping

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype

De textiele pergola-zonwering Plaza Viva

lees verder...

Pergolino nu 7 meter breed leverbaar

Eenvoudig, slim en veelzijdig

lees verder...